2011-01-11 10:23:00• hírek • MTI/Reuters/Kocsis Zoltán

Ronadlinho marad piros-feketében: a Flamengóban folytatja

A Flamengo együttesében folytatja pályafutását Ronaldinho, a brazilok aranylabdás futballistája.

Az AC Milantól érkező 30 éves világbajnok játékmester négyéves, 2014-ig szóló szerződést kötött a klubbal. Az időpont nem véletlen, hisz „Dinho" nagy álma, hogy részt vehessen a hazai rendezésű világbajnokságon. A Fla három millió eurót fizetett a Milannak a sztárért, akit a milánóiak 2008 nyarán 25 millió euró fejében csábítottak el a Barcelonától.

A hírek szerint a korábbi utánpótlás és felnőtt világbajnok igen magas, havi fél millió eurós fizetést tehet majd zsebre, amit újdonsült klubja egy Brazíliában ismert közlekedési vállalat segítségével tud majd kifizetni. Érdekesség, hogy Ronaldinho ezzel maradhat piros-feketében, hisz a Flamengo hasonló színösszeállításban lép pályára, mint a Milan.

A kivételes képességű játékmester 2001-ben a Grémiótól került Európába, két évig a francia Paris Saint-Germain együttesénél futballozott, majd ezt követően az FC Barcelonához igazolt, ahol pályafutása legeredményesebb időszakát töltötte el. 2008-ig két bajnoki címet nyert a csapattal, valamint a Bajnokok Ligájában is diadalmaskodott, ekkor érdemelte ki az Aranylabdát is. 2008-ban szerződött Milánóba, ám az azóta eltelt időszakban nem tudta megközelíteni "fénykorát", az utóbbi hónapokban pedig már a kezdőcsapatba sem fért be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: